Sodexo Runway Schiphol

Sodexo Runway Schiphol
Veelzijdig en drukbezocht restaurant aan de Schiphol Boulevard met uitzicht op de Verkeerstoren. Veel evenementen – zowel zakelijk als privé – zijn hier aan de orde van de dag. Voor individueel bezoek of in groepsverband.

Passen binnen de context
Wanneer vandeReclame het verzoek krijgt om een locatie van een opdrachtgever te restylen, is het gewend om te denken in oplossingen die het gewenste signatuur krijgen, logisch en slim zijn en passen binnen de context van de omgeving.

Nieuwe, frisse uitstraling
Vanuit die invalshoek hebben we Sodexo Runway een nieuwe, frisse uitstraling gegeven. We zijn begonnen met het ontwerp voor een opvallend logo wat we vervolgens geleverd en geplaatst hebben.

Gevel in stijl met vliegtuigramen
Daarna hebben we de gerekte gevel decoratief en in het oog springend getransformeerd in de stijl van vliegtuigramen. De entree hebben we voorzien van kunststof freesletters gemonteerd op afstandhouders, de counter herkenbaar gemaakt middels indirecte ledverlichting en een fraaie Hero Wall gemaakt met zwart/witbeelden uit Sodexo's beeldbank.