Bewegwijzering Rivium

Rivium Capelle a/d IJssel
Rivium is een modern kantorenpark in het bruisende economische centrum van de Randstad, vlak bij Rotterdam in Capelle a/d IJssel. Goed bereikbaar, fraai aangelegd met veel groen hebben honderden bedrijven - van lunchroom tot en met multinational - er een locatie, bedrijfspand of werkplek gevonden.

Vindbaarheid liet te wensen over
Ondanks alle pluspunten had Rivium nog een zwakke plek: de vindbaarheid van individuele bedrijven liet in de praktijk te wensen over. Belangrijkste reden is en was het eenrichtingsverkeer van de meeste/alle wegen. Die situatie 'schreeuwde' om een oplossing want niets zo irritant als spoorzoeken als je er al bijna bent.

Kolfje naar onze hand
De vraag van Rivium om een duidelijke bewegwijzering te bedenken en te produceren, is een kolfje naar onze hand. We hebben een routeplan met bewegwijzering bedacht waarmee de verkeerde kant oprijden tot het verleden behoort.

Geen losse eindjes
We zijn begonnen met de bestaande signing te verwijderen, hebben de plaatsen voor de nieuwe wegwijzers bepaald en ervoor gezorgd dat het ontwerp ervan qua kleur, lettertype, opmaak en formaat identiek is. Alles voorbereid in onze eigen werkplaats en gemonteerd op locatie. Geen losse eindjes.