Gemeente Rotterdam Oplaadpunt

Schouwburgplein
Parkeergarage Schouwburgplein is in hartje Rotterdam te vinden. Dichtbij concertzaal de Doelen, de Rotterdamse Schouwburg en bioscoop Pathé. Deze parkeergarage is ondergronds verbonden met parkeergarage Kruisplein en biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Elektrische auto’s kunnen hier opladen.

Alleen advies
Aangezien deze parkeergarage een nieuwe doorgang vanaf het Weena kreeg, waren aanpassingen in de routing onvermijdelijk. Soms zijn er situaties waarin vandeReclame alleen adviseert en dit is er één van.

Logische aansluiting
We hebben een nieuw plan voor de bewegwijzering geschreven die inmiddels zijn plek heeft gekregen en logisch aansluit op de bestaande signing.

Zakelijke, groene uitstraling
Schouwburgplein is een van de eerste garages die in Rotterdam een elektrisch oplaadpunt voor auto's heeft gekregen. Om die nieuwe service opvallend te positioneren, hebben we een ontwerp gemaakt met een zakelijke, groene uitstraling. De plaatsing was in een half ronde wandopstelling waarvoor we in overleg gekozen hebben voor buigbare panelen compleet beplakt met een full color print. Verrassend, toch?