Reclamebelettering Spaland

Dierenkliniek Spaland uit Schiedam
Dierenkliniek Spaland in het hart van Schiedam Noord is een betrokken, moderne en professionele dierenartsenpraktijk waar het draait om zorg en het welzijn van dieren en hun eigenaren. Een team van zeven medewerkers, waaronder drie dierenartsen, behandelen en verzorgen elke dag kwalen en kwaaltjes van de meest uiteenlopende soorten dieren uit Schiedam en omstreken.

Beter zichtbaar en herkenbaar maken
Praktisch verzoek van de dierenkliniek: maak ons meer zichtbaar in de wijk zonder storend of te nadrukkelijk aanwezig te zijn. Dat vraagt om een creatieve oplossing en vakwerk.

Folie in bedrijfskleuren
We hebben ervoor gekozen de lichtreclame onder het ronde balkon te plaatsen zodat iedereen de naam vanaf de straat goed kan lezen. De lichtbak is compleet van kunststof dus weerbestendig en voorzien van folie in de bedrijfskleuren.

Uitgekiende raambelettering
Verder hebben we de in een hoek gebogen wand met grote sandwichpanelen in full color bekleed nadat we het juiste beeldmateriaal hadden gevonden. Daarmee is visueel aangegeven waar de entree zich bevindt. De raambelettering is zo uitgekiend dat het ervoor zorgt dat het van buiten duidelijk is hoe groot de dierenkliniek in feite is.