Reclamebelettering JLA

JLA: integrale logistieke flowsystemen
JLA Loading Technology uit Vlaardingen is een van ’s werelds topproducenten van integrale logistieke flowsystemen voor gassen en vloeistoffen. Bestemd voor scheepvaart, spoor en weg. JLA, dat deel uitmaakt van J. de Jong Flowsystems, heeft ruime ervaring in het design, de productie en het onderhoud van laadsystemen. In ons land staan ze met hun one-stop-shop oplossingen op eenzame hoogte.

Barre omstandigheden
vandeReclame kwam hier in beeld naar aanleiding van een niet-alledaags verzoek. "Kunnen jullie een grote partij laadarmen voorzien van de juiste logo's? Logo's die onder extreme weer- en gebruiksomstandigheden lang meegaan?"

Tweecomponentenlak
Deze laadarmen worden gebruikt voor overslagwerkzaamheden op zee en ook in een bar woestijnklimaat. Tegen grote hoeveelheden zout en hitte zijn standaardoplossingen met folie natuurlijk geen optie. Dus we hebben de logo's geplot en vervolgens aangebracht met de beste tweecomponentenlak denkbaar.

Origineel afscheid
Geheel in de geest van deze klus hebben we de logo's onder uitdagende winterse omstandigheden bij JLA geplaatst. Buiten op de kade. In regen en kou. Kort na de oplevering van al het schilderwerk heeft JLA op originele wijze afscheid genomen van hun prestigieuze Oriëntaalse opdracht. Deze muzikale en kunstzinnige uitzwaai is te zien op: https://www.youtube.com/watch?v=cn2py-tydAY . Aanradertje.