Onze mensen

Jeremy Kooij

Jeremy Kooij

Art director en een echte alleskunner. Werkt snel en opgewekt. Zit vol verrassende vondsten en eigenzinnige oplossingen.
jeremy@vandereclame.nl

Ilse Creemers

Ilse Creemers

Ons financiƫle brein en geweten. Weet alles van P&O en geeft leiding aan Display op Maat. Scherp en altijd een goed humeur.
ilse@vandereclame.nl

Jacqueline Keisers

Jacqueline Keisers

Doet onze administratie alert en met ijzeren precisie. En zit zelden om een antwoord verlegen.
jacqueline@vandereclame.nl

Fred Hink

Fred Hink

Onze technische vakman. Bedenkt, organiseert en bereidt locatiewerk en montages tot in de puntjes voor. Meedenkend en innovatief. Altijd onderweg.
fred@vandereclame.nl

Susan van der Leer

Susan van der Leer

Vindingrijke signmaker en werkvoorbereider. Vakvrouw en alerte rechterhand van Fred.

Eveline Creemers

Eveline Creemers

Dagelijkse leiding, creatief denker en gevat gespreksgenoot voor al onze klanten. Pas tevreden als er een oplossing van A t/m Z op tafel ligt. En de mix tussen vakwerk en verrassing het verschil maakt.
eveline@vandereclame.nl

werkzwijze VDR
 

Professionals in signing, vormgeving en restyling
vandeReclame is in 1990 begonnen als klassiek beletteringbedrijf en sindsdien uitgegroeid tot specialist in signing, vormgeving en restyling. Actief in heel Nederland voor grote, middelgrote en kleine profit of non-profitorganisaties. We leveren vakwerk af zonder losse eindjes. Zorgen dus voor het complete traject: van idee tot en met montage op locatie. Zorgen ook voor verrassende oplossingen door actief en creatief mee te denken en pas tevreden te zijn als we uw glimlach zien. Meer uit uw euro halen: daar is het ons om te doen.

Werkwijze VDR
 

Onze vakgebieden
Om onze projecten te realiseren, maken wij gebruik van de volgende vaardigheden en technieken: * Advies * Vormgeving/design * Restyling * Signing * Buiten- en binnenbewegwijzering * Parkeer- en terreinaankleding * Binnenzuilen en reclamezuilen * Bouw- en gevelborden * Muurbanners * Digitale reclame * Gevelreclame * Raamfolies * Glas-, interieur- en exterieurbelettering * Voertuigbelettering * Fullcolor printing * Promotiekleding * Vlaggen

Wij iconen VIAVDR2
 

ViaVdr timmert aan de weg
In de loop der jaren hebben we ons gespecialiseerd in de aankleding, inrichting en routing van parkeergarages in Rotterdam en (verre) omstreken. Aangezien bewegwijzering en wayfinding afzonderlijke vakgebieden zijn, hebben we die activiteiten onder de vlag van ViaVdr geplaatst. We weten goed wat voor informatie mensen nodig hebben om zich te oriënteren, te anticiperen en te beslissen over de vervolgroute. En we weten ook hoe die bewegwijzering praktisch en op willekeurig welke locatie vakbekwaam te plaatsen. Inhoudelijk plan en concrete uitvoering. Van A tot en met Z. Maar ook onderdelen van een compleet traject. Hoe dan ook: met ViaVdr timmert u aan de weg.

Wij iconen DISPLAYOPMAAT2
 

Display op Maat: webshop waar je altijd slaagt
Display Op Maat levert standaard- en op maat gemaakte displays en die bestelt u het eenvoudigst online. We hebben het breedste assortiment van Nederland dat bestaat uit een complete range aan Klassiekers. Bewezen effectief en bestemd voor bedrijf, retail, vereniging, museum, overheid en/of horeca. Natuurlijk bieden we u ook keuze op maat zodra blijkt dat onze Klassiekers voor u niet geschikt zijn. Want wij kunnen desgewenst elk soort display op maat maken. Uitgevoerd in vijf soorten, beproefde materialen.
U bepaalt, kiest het aantal en rekent veilig af via iDeal. Registratie niet verplicht. No nonsense. Bel voor meer info met 010 - 751 22 44 en vraag naar Ilse Creemers. Of zie: www.displayopmaat.com