Vormgeving

Schiedamhavens

Opdrachtgever Schiedamhavens Proces Ontwerp, productie & evenement begeleiding Opdracht ontwerp

Frame kast standbouw

Opdrachtgever Sodexo Proces ontwerp, productie en installatie Opdracht Ontwerp en ontwikkel een kleine flexibele stand met ruimte voor een beeldscherm,  informatie, decoratie en opbergruimtes. Geef het een huiselijke sfeer, geen statisch kantoor gevoel en onderscheidend. Mensen moeten hier op hun gemak een goed gesprek kunnen beginnen.

Yardbird Foodconcept

Opdrachtgever Sodexo Food development Proces ontwerp en montage Opdracht Yardbird is een foodconcept met de nadruk op gerechten met kip. De sfeer moet industriële boerderij uitstralen. Een plek voor een goede kipburger en lekkere friet.

Peko Peko Foodconcept

Opdrachtgever Sodexo Food development Proces ontwerp en montage Opdracht Een moderne ramen bar met traditionele elementen van de oosterse cultuur. De goed gevulde gezonde dim sum die je op de hoek van de straat in Tokyo haalt.

Veggie Foodconcept

Opdrachtgever Sodexo Food development Proces Ontwerp, restylen en montage Opdracht Ontwerp aan de hand van de storytelling de huisstijl voor het foodconcept veggi by de hippe vegetariër en alle Pos materialen. Creëer een plek om een lekkere gezonde maaltijd te halen. Een frisse stoere omgeving waar het eten een hoofdrol speelt.

Future Food Lab Universiteit Utrecht

Opdrachtgever Sodexo Food Development Proces ontwerp, productie en montage Opdracht Ontwikkeling van een nieuw food concept. Bevat logo, huisstijl en aankleding locatie Universiteit Utrecht. Dat eten lekker en gezond moet zijn, spreekt voor zich. Maar is het ook duurzaam wat er op je bord ligt? En wat betekent duurzaam nu écht als je het over …

Future Food Lab Universiteit Utrecht Lees verder »

Scroll naar top